Reacties
Wat vinden jullie van ons?

Graag horen wij hoe jullie ons evenement hebben ervaren. Wat vonden jullie ervan en raden jullie ons bijvoorbeeld ook aan bij anderen? Ook voor verbeterpunten en tips staan wij uiteraard open, dit om ons evenement te verbeteren en jullie een onvergetelijke dag te bezorgen.

 

Alvast bedankt voor jullie reactie!

 

Met vriendelijke groet,

Team Bubble Soccer Zwolle

Reacties

Jasper Ipskamp op 13-05-2015 15:30

Bubble football was belachelijk maar fantastisch, voor onze bachelorparty was dit een zeer leuk onderdeel van de dag :). Zijn ook mooie foto's uitgekomen!

Koen Zweers op 25-05-2015 11:02

Als teamactiviteit van de voetbal bubble voetbal gespeeld. Het is een hilarisch spel en sportief. De organisatie door Bubble soccer Zwolle was prima; duidelijkheid over locatie, de begeleiding en zelfs een fotograaf! De foto's die eruit zijn voortgekomen zijn goed! Kortom, leuke activiteit en prima organisatie!

Ray op 25-05-2015 13:35

Echt een super middag gehad met deze leuke, lachwekkende en sportivieve activiteit!

Na die tijd even door de spierpijn heen bijten 😊 maar een middag om niet te vergeten!

Zeker voor herhaling vatbaar!!!!!

Frank op 25-05-2015 15:34

Geweldige vrijgezellenfeest gehad. Wat is het een heerlijke sport om te doen. Geweldig genoten en hard gelachen. Dikke aanrader als je van mannelijk voetbal houd. 

Wellnesscentrum Zwolle op 09-06-2015 15:21

Wij van Wellnesscentrum Zwolle hebben een uurtje deze geweldige activiteit mogen beleven.

Echt hilarisch en iedereen heeft zich vermaakt. Aanrader!

Anton op 07-09-2015 15:53

Een onderdeel van ons vrijgezellenfeest was bubble soccer spelen. Wat hebben we vreselijk gelachen en lol gehad! Ik zou het zo nog een keer doen en dan ook bij deze organisatie: Alles top geregeld, mail wisseling ging snel en toen we aankwamen stond alles al voor ons klaar en dat voor dat geld!! Voor diegene die twijfelt, ik zou zeggen, gewoon doen. 

Peter R. op 21-09-2015 16:08

Bubble soccer was het perfecte sportieve element voor onze familiedag! Maakt een potje voetbal tot een spectaculaire belevenis. 

Hans Westerhof op 08-01-2016 09:52

Erg gave activiteit. Alles was door de begeleiding goed geregeld en in overleg was er veel mogelijk. Wij hebben op een eigen locatie gespeeld en erg veel lol gehad. Voor een kleine impressie zie het volgende filmpje:

https://m.youtube.com/watch?v=yb4XeEkZgEU

Het geheel werd na die tijd ook keurig afgehandeld. Zeker een aanrader om eens te gaan doen.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld