Prijzen Bubble Soccer Zwolle.


Bij Bubble Soccer Zwolle staan alle prijzen van te voren vast, u komt achteraf niet voor verrassingen te staan. 

 

U kunt bubble voetbal spelen in de varianten: 3 tegen 3 en 4 tegen 4. Door de korte speeltijd per wedstrijdje en mede door het doorwisselen zullen wij er voor zorgen dat iedereen zoveel mogelijk speeltijd krijgt. Voor grotere groepen (vanaf 20 personen) maken wij graag een offerte op maat.

U heeft niet voor iedere deelnemer een bubblebal nodig. Het spel is erg intensief, hilarisch om te zien en het scheelt u geld!

U kunt kiezen voor 1 of 2 uur bubble voetbal spelen. Wilt u langer spelenof heeft u meer ballen nodig? Ook dit is natuurlijk mogelijk, hiervoor zullen wij u ook graag een passend aanbod doen. Want niks is te gek bij Bubble Soccer Zwolle! 

Voor grote evenementen en andere dagvullende activiteiten kunt u contact met ons op nemen.Wij zullen dan actief met u meedenken over de dagopzet. Mail naar Bubble Soccer Zwolle voor een offerte op maat.

 

6 ballen:

  • 1 uur inclusief begeleiding € 250,-
  • 2 uur inclusief begeleiding € 325,-

8 ballen:

  • 1 uur inclusief begeleiding € 330,-
  • 2 uur inclusief begeleiding € 400,-

 

  • indoor locatie huur:          € 50,-      per uur per groep.
  • Outdoor locatie:                GRATIS 
Let op: Tijdens de partijen bubble voetbal is het dragen van scherpe voorwerpen verboden. Tevens is het dragen van een bril voor eigen risico. Wij adviseren dan ook om een sportbril of reservebril te dragen in verband met mogelijke beschadiging hiervan.

 

Dus wilt u bubble voetbal spelen, vul dan ons aanmeldformulier in en bereid u voor op een dag vol hilarische momenten.