Locaties


Bubble Soccer Zwolle kan in Zwolle, zowel indoor als outdoor, locaties aanbieden om bubble voetbal te spelen. Bij de indoor locaties kunt u denken aan verschillende gymzalen verspreid over Zwolle. Het is ook zeker mogelijk om Bubble Soccer Zwolle naar uw locatie te laten komen in een straal van ongeveer 75 km om Zwolle. Heeft u een dorpsfeest, bedrijfsuitje of wilt u dat wij bij uw sportvereniging bubble voetbal komen organiseren? Vul dan ons aanvraagformulier in.

Locaties Bubble Soccer Zwolle

Bubble Soccer Zwolle verzorgt op uw wens bubble voetbal op een outdoor veld, zowel gras als kunstgras, of in een indoorhal in Zwolle. Als u arriveert op de locatie zal Bubble Soccer Zwolle klaar staan om u te ontvangen en de activiteit te begeleiden. Na een korte uitleg over het spel en de regels, kunt u helemaal los gaan en een onvergetelijke partij bubble voetbal beleven. De prijzen van bubble voetbal op een van onze indoor locaties bekijkt u hier. Aan onze outdoor locaties zijn geen extra kosten verbonden. Houd er wel rekening mee dat bij onze outdoorlocaties geen sanitaire voorzieningen zijn.

Op uw locatie

Wilt u bubble voetbal spelen bij uw (sport)vereniging of een veld/indoorhal bij u in de buurt? Dit behoort ook zeker tot de mogelijkheden. Het enige wat u hoeft te doen is het zelf regelen van een leuke locatie met gras, kunstgras of een indoorhal, zoals een gymzaal. Bubble Soccer Zwolle verzorgt dan de op- en afbouw van de activiteit en de begeleiding tijdens de activiteit. Bij een activiteit op uw locatie buiten Zwolle zullen er reiskosten in rekening worden gebracht van € 0,40/km.