Bubble Soccer


Bij Bubble Soccer Zwolle bent u aan het juiste adres voor een spannend en onvergetelijke partij bubble voetbal. Wij verzorgen bubble voetbal voor zowel consumenten als voor bedrijven. Hierbij kunt u denken aan vrijgezellenfeesten, teamuitjes, familiedag of een gezellige dag uit met vrienden. Ook staat Bubble soccer Zwolle zeker paraat voor bedrijfsfeesten of andere (grote) evenementen, we zullen zorgen voor een onvergetelijke en sportieve dag. 

Wij verzorgen de partijen bubble voetbal inclusief begeleiding in Zwolle, zowel indoor als outdoor. Op uw verzoek komen wij ook naar u toe, om op uw locatie bubble voetbal te verzorgen.

DE PAKKEN 


Wij verhuren de bubble voetbal pakken inclusief begeleiding. De bubble voetbal pakken kunnen gebruikt worden op gras, kunstgras en indoorvloeren. Hier moet dus rekening mee worden gehouden met de locatiekeuze.

Bubble Soccer Zwolle zorgt ervoor dat op de gekozen locatie alles klaar staat: Het veld is klaar om op te spelen en de pakken zijn opgeblazen. U heeft hier dus geen omkijken naar. U komt naar de afgesproken locatie en na een korte introductie begint u direct met het spelen van bubble voetbal!

Met bubble voetbal bent u dus verzekekert van een onvergetelijke ervaring en volledig georganiseerd evenement. Of dit nu bij u op locatie is of een door ons geregelde locatie in Zwolle!!
Maak je  dus klaar voor een partij bubble voetbal, waar plezier gegarandeerd is.