Onze arrangementen


Bubble Soccer Zwolle biedt in samenwerking met haar partners diverse leuke, lekkere en spannende activiteiten aan, waarbij u naast het spelen van bubble voetbal een dagvullend programma kunt samenstellen. Van een cocktailworkshop, bierproeverij, kroegentocht tot spareribs eten bij het Weeshuys, Barbecuen op een BBQ boot en nog veel meer!!! Niets is te gek bij Bubble Soccer Zwolle. 

Staat het uitje die u naast het spelen van bubble voetbal er niet bij? Mail ons en wij kijken graag met u mee naar de mogeljkheden.
 
Onderstaand een greep uit onze arrangementen:

                           __________________________________________________________________

Spareribs eten bij restaurant het Weeshuys in Zwolle 

In samenwerking met restaurant het Weeshuys in Zwolle bieden wij een overheerlijk arrangement aan. Kom na het bubble voetballen lekker genieten van een brood en worst plankje vooraf om daarna te smullen van de beste spareribs van Zwolle!

Prijs: € 20,- p.p.
Groepsgrootte: Max. 20 pers. 

                            __________________________________________________________________

Wijn & Spijs

Een kookworkshop met veel aandacht voor wijn! Welke wijn past het beste bij welk gerecht? We beginnen met een welkomsdrankje en daarna gaan jullie onder enthousiaste begeleiding aan de slag met het bereiden van de gerechten. Wat er op het menu staat, hangt af van het seizoen. De receptuur is afhankelijk van de groenten en fruit die op dat moment van het land komen. En de wijnspecialist heeft daar een paar mooie flessen bij geselecteerd die heerlijk combineren qua smaak. 

Jullie bereiden een amuse, 4 gangen en proeven 5 bijpassende wijnen. Naast een vlees- en visbereiding, maken we altijd een vegetarisch gerecht. Na het bereiden van de gerechten mogen de schortjes af en schuiven jullie lekker aan tafel.

Prijs: € 60 p.p.
Programma: 3,5 uur
Groepsgrootte: min. 10
Extra: drankjes zijn inbegrepen.
Prijs is inclusief locatie, begeleiding en materiaal.
                           __________________________________________________________________

BBQ boot

Bekijk de stad eens vanaf een heel andere kant! Al varend door de stadsgracht ziet Zwolle er (ook) prachtig uit. En tijdens deze boottocht wordt de BBQ ook nog eens voor jullie aangestoken. Uitermate relaxed om op deze manier met je vrienden of collega's wat tijd op het water door te brengen. We hoeven nergens naartoe, dus alle verzoekjes over de route zijn welkom bij de kapitein.
Bij slecht weer zorgen we ervoor dat iedereen droog kan zitten. Natuurlijk is het minder leuk als het met bakken uit de hemel komt, maar ja.... Het is "roeien met de riemen die we hebben". En uit ervaring weten we dat het al schuilend onder de brug ook erg gezellig kan worden. Muziekje erbij. Drankje & hapje. En na regen komt zonneschijn.
Boeken jullie dit uitje ter ere van een vrijgezellenfeest? Dan slepen we met veel plezier de aanstaande bruid of bruidegom nog even in een grote band achter de boot aan. Een mooie plek voor hem of haar om even goed te overdenken of ze écht wel in het huwelijksbootje willen stappen ;-)

Prijs: € 50 p.p.
Programma: 2 uur
Groepsgrootte: min. 12
Extra: drankjes zijn bij de prijs inbegrepen.
Prijs is inclusief begeleiding. 

                           __________________________________________________________________

Vrijgezellenpakket

Een vrijgezellenfeest voor vrouwen organiseren? Dit moet je gedaan hebben op je vrijgezellenfeest! Een hilarische en verleidelijke tocht. Het pakket bevat 12 opdrachten en de daarbij behorende producten die overal en op elk tijdstip kunnen plaatsvinden. Een paar accessoires om de vrijgezel herkenbaar te maken zal haar ook niet misstaan!

De bruid in spé ondergaat de ultieme test! Is ze al helemaal klaar voor het huwelijk met haar aanstaande en hoe is het met de verleiding gesteld? Zo is er bijvoorbeeld een wit shirt dat beschreven moet worden door enkele mannen, een verleidelijke vrouw quiz, ranking the studs, een ruilcadeau en nog veel meer. Gaat het haar en haar vriendinnen lukken om alle opdrachten te vervullen en 100% vrijgezellige verleidelijke vrijgezel te zijn? De hele groep doet mee, want bij bijna alle opdrachten zijn meerdere deelnemers nodig.

Als extraatje zit er ook een spannend cadeautje in voor de vrijgezel.

Bestel het pakket en na betaling ontvang je het meteen thuis óf kom het pakket ophalen bij onze vestiging. Geef bij je bestelling wel even aan wanneer je 'm uiterlijk nodig hebt.

Prijs: € 5,00 p.p. bij 10 pers. Prijs van het pakket is altijd € 50 (ongeacht het aantal pers.)
Programma: 2 uur
Extra: Er komt € 10,00 bij als je het pakket opgestuurd wil hebben.
 

                           __________________________________________________________________

Cocktails shaken

Samen met vrienden en vriendinnen cocktails maken, dat kan met de workshop cocktails shaken. Onder begeleiding van een professionele cocktailshaker maak je zelf de lekkerste drankjes. Er staat een aantal klassiekers op het programma, maar als je de wereld liever verbaast met de introductie van jouw eigen cocktail: wees onze gast!

Uiteraard gaan we ook 'flairen' (voor de beginners onder ons: 'het gooien met flessen'). Want het mag geen geheim zijn: een cockail smaakt beter als deze via drie salto's in je glas belandt.

Als er deelnemers zijn die liever alcoholvrije cocktails maken: dat kan. Geef van tevoren even het aantal personen aan dat dit wil.

De workshop cocktails shaken is bij uitstek geschikt als feestelijke aftrap van een vrijgezellenfeestje.

Prijs: € 35,00 p.p.
Programma: 2 uur
Groepsgrootte: min. 8
Extra: incl. 2 cocktails en 1 shooter
Prijs is inclusief locatie, begeleiding en materiaal.

                           __________________________________________________________________

Bierproeverij

Jullie proeven 5 verschillende soorten bier en dat combineren we met bijpassende hapjes. De bieren die aan bod komen, zijn nét even anders dan de meest voor de hand liggende speciaalbieren. Dus ook voor liefhebbers zal het een verrassende proeverij worden. Elk bier krijgt een korte toelichting. En omdat je na afloop nog genoeg slap kunt ouwehoeren aan de bar, houden we dit praatje kort en krachtig. Het is verstandig om wel even op te letten, want tijdens de aansluitende quiz zijn mooie prijzen te winnen.

Deze activiteit is een super leuke start van de avond of middag. Het is niet verstandig om voor die tijd al alcohol te nuttigen. Informeer voor de mogelijkheden om aansluitend aan de bierproeverij een hapje te gaan eten. We hebben met een aantal horecagelegenheden leuke afspraken voor een groepsarrangement. 

Prijs: € 20,00 p.p.
Programma: 2 uur
Groepsgrootte: min. 8
Prijs is inclusief locatie en begeleiding
 
                              __________________________________________________________________

Solex rijden

Zin in een bijzonder rondje Zwolle? Tijdens deze tocht rijd je door de prachtige omgeving van de stad. Er is een helm voor iedereen, die voor de nodige veiligheid zorgt. Daarnaast starten we voor de veiligheid even op de parkeerplaats met een oefenrondje. Zodra iedereen gewend is, kunnen jullie rustig achter de kopman aanrijden en de bezemwagen houdt de achterhoede in de gaten. Angst voor pech onderweg is dus niet nodig.
Een tocht op de solex zorgt bij sommigen voor gevoelens van nostalgie en herkenning, bij anderen is het juist een geweldige nieuwe ervaring. Het is hoe dan ook een erg leuke activiteit tijdens een familiedag, teamuitje of vrijgezellenfeest. Actief, zonder dat je er moe van wordt.

Voor het solex rijden moet je 16 jaar of ouder zijn en in het bezit van een brommercertificaat of rijbewijs i.v.m. de verzekering.

Prijs: € 35,00 p.p.
Programma: 2 uur
Groepsgrootte: min. 15
Extra: welkomstdrankje.
Prijs is inclusief locatie, begeleiding en materiaal.
 

                              __________________________________________________________________

Pubquiz

Ben je een enorme kroegtijger? En is je algemene kennis goed op orde? Dan is de pubquiz zekeriets voor jou! In de ideale omgeving van een gezellig café spelen we de quiz. Of het zo'n geslaagde avond wordt, hangt natuurlijk ook van de rest van je team af. Want één ding is zeker: goed teamwork is essentieel.
Tijdens de quiz worden jullie verdeeld in teams waardoor de onderlinge strijd goed wordt aangewakkerd. De quiz is opgebouwd uit meerdere spelonderdelen van elk ongeveer tien minuten in de categorieën denken, durven en doen. Welk team zal er met de winst en eeuwige roem naar huis gaan?

Dus zin in een middag of avond gezellig borrelen en toch ook meteen die algemene kennis van jullie groep checken? Kom pubquizzen!

Prijs: € 20 p.p.
Groepsgrootte: min. 8
Programma: 1,5 uur
Extra: inclusief 2 drankjes en wat te knabbelen.
Prijs is inclusief locatie, begeleiding en materiaal.
 

                            __________________________________________________________________

Naaktmodel schilderen

Een vrijgezellenfeest wordt pas echt spannend met een workshop naaktmodel schilderen.

Een blote man of vrouw schilderen, dat is wat je doet tijdens deze workshop. Ons model gaat volledig voor jullie uit de kleren. Onder professionele begeleiding vervaardig je een heus kunstwerk op schildersdoek. Laat je op doek of papier gaan met houtskool en verf en houd een tastbare, persoonlijke herinnering over aan een hilarische workshop!

Het verrassingseffect bij deze workshop is vaak groot omdat een deel van de groep denkt dat er een stilleven zal worden geschilderd. Pas later komt het naaktmodel op. De daaropvolgende reactie alleen al, maakt van de workshop naaktmodel schilderen een perfect uitje voor een vrijgezellenfeest.

Graag bij reservering duidelijk aangeven of je een mannelijk of een vrouwelijk model wenst ;-) 

Prijs: € 35,00 p.p.
Programma: 2 uur
Groepsgrootte: min. 8
Extra: koffie/ thee en een pauzedrankje
Prijs is inclusief locatie, begeleiding en materiaal.

                           __________________________________________________________________

Kroegentocht

Tijdens deze kroegentocht ontdek je de gezelligste cafés die in het centrum te vinden zijn! Jullie ontvangen van ons een plattegrond, een drank-stempel-kaart en een pakket opdrachten. In totaal bezoeken jullie 6 cafés. Bij de prijs is dan 1 consumptie per locatie inbegrepen (keuze uit bier, fris of wijn).

En terwijl je bezig bent ontdek je ook steeds meer over de aanstaande bruid of bruidegom en de rest van het team. 
De opdrachten zijn gewoon leuk en zeker niet al te pikant of overdreven. 
In het pakket zit wat aankleding voor het feestvarken, een mascotte voor het hele team en diverse attributen die jullie nodig hebben voor de verschillende opdrachten. Hoe lang het duurt mogen jullie helemaal zelf bepalen, houd er wel rekening mee dat sommige cafés om 01.00 uur sluiten

Prijs: € 20,00 p.p.
Programma: eigen tempo
Groepsgrootte: min. 8
Extra: prijs is inclusief 6 drankjes p.p.

                             __________________________________________________________________

Paaldansen

Kom volledig los tijdens de paaldansworkshop. Onder professionele begeleiding leren jullie verschillende moves aan de paal, maar pas op: paaldansen is zwaarder dan het eruit ziet op tv. Het heet tegenwoordig niet voor niets steeds vaker Pole Fitness!

Er is geen betere manier om warm te draaien voor een wilde avond op de dansvloer dan een flink aantal rondjes te zwaaien om die paal. We leren je techniek en elegantie te combineren.

De workshop paaldansen vereist een redelijke basisconditie. Voor sommigen mensen is het daarom niet weggelegd (dames die zwanger zijn of zwakke gewrichten hebben kunnen beter niet meedoen). Gelukkig is paaldansen niet alleen leuk om te doen, maar ook om naar te kijken. Informeer even naar de mogelijkheden als niet iedereen uit de groep mee wil doen. Voor kijkers vragen wij geen bijdrage voor de workshop, maar wel voor de drankjes.

Prijs: € 35,00 p.p.
Programma: 2 uur
Groepsgrootte: min. 8
Extra: pauzedrankje
Prijs is inclusief locatie en begeleiding.

                            __________________________________________________________________


Alle genoemde prijzen zijn inclusief B.T.W. en boekingskosten.